Diş İmplantı Fiyatları

by saathaber

Diş İmplantı Fiyatları

İzmir diş implantı fiyatlarının belirlenmesi için öncelikle uzman hekim muayenesinden geçmek gereklidir. İmplant bir tek dişe uygulanabileceği gibi birden fazla dişe de uygulanabilen bir tedavi yöntemidir. Bu nedenle öncelikle İzmir çene cerrahı tarafından muayene olunmalı ve sonrasında tedavi yöntemi belirlendikten sonra fiyatlar net bir şekilde ortaya çıkarılmalıdır. İmplant diş tedavi yöntemi diğer tedavi yöntemlerine göre biraz daha pahalıdır. Ancak 30 yıla kadar dayanım gösteren implant tedavisi genel olarak bakıldığında oldukça ekonomiktir.

Zirkonyum Diş

Günümüzde insanlar sağlıklı dişlere sahip olmak istediği gibi ayrıca estetik açıdan da güzel görünüme sahip olan dişler istiyorlar. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte diş tedavilerinde farklı yöntemler geliştirilmiştir. Bunlardan birisi de İzmir zirkonyum diş kaplama yöntemidir. Zirkonyum diş kaplama genel olarak ön dişler için tercih edilse de arka dişlerde de en fazla kullanılan materyal olarak karşımıza çıkıyor. Zirkonyum kaplama yönteminin tanımış olduğu birçok avantaj vardır. Öncelikle doğal dişlere en yakın materyal zirkonyum kaplamadır.

Işık geçirme özelliğine sahip olan zirkonyum kaplama ışığı yansıtır ve doğal dişler ile uyumlu bir görünüm yakalanır. Yüksek dayanım gücüne sahip olan bu kaplama yöntemi korozyona ve aşınmaya karşı uzun yıllar boyunca direnç gösterir. Ayrıca zirkonyum kaplama sıra alma ve renk değişikliği gibi sorunlar çıkarmaz. Zirkonyum kaplamayı metale karşı alerjisi olan kişiler de yaptırabilirler.

 

You may also like

Leave a Comment