İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

by saathaber

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan Instagram pek çok kişinin büyük ilgi gösterdiği ve yoğun bir şekilde kullanmış olduğu sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkıyor. Instagram üzerinde insanlar video hikâye ve fotoğraf paylaşımı yaparak sosyalleşme imkânı buluyor. Ayrıca insanlar yine Instagram üzerinden ürün ve hizmet satışı yaparaktan gelir elde ediyorlar. Çoğu Instagram hesabımda görülen mavi rozet pek çok kişinin almak istediği mavi tik olarak da biliniyor. İnsanlar instagram mavi tik nasıl alınırsorusunun cevabını arıyorlar. Ayrıca instagram hesabım kapandı ne yapmalıyım, gibi soruların cevabı da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Instagram Mavi Tik Satın Alma

Mear ajans Instagram mavi tik özellikle tanınmış hesaplarda görmüş olduğunuz bir rozettir. Mavi tik ünlüler futbolcular siyasetçiler ve büyük markaların kullanmış olduğu rozet olarak karşımıza çıkıyor. Bu rozet Instagram hesaplarının doğruluğunu ortaya koyar. Eğer siz de Instagram hesabınızda mavi rozet bulunmasını istiyor iseniz bu durumda mavi tek başvurusu yapabilirsiniz. Instagram mavi tik başvurusu yaptığınız zaman hesabınızın belli şartları tamamlaması gereklidir. Instagram hesabınız için mavi tik başvurusunu internet üzerinde bu hizmete veren sitelere yapabilirsiniz.

Ancak hizmet alacak olduğunuz sitenin güvenilirliği konusunda emin olmanız hesabınızın çalınmaması adına son derece önemlidir. Instagram mavi tik satın alma hizmetinin fiyatları satın alacak olan hizmetin türüne bağlı olarak farklılık gösterir.

You may also like

Leave a Comment