Ev Dekorasyon Önerileri

by saathaber

Ev Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon yaparken sadece beğendiğiniz ürünleri satın almanız yeterli değildir. Dekore edeceğiniz alanın ölçüsü ve sahip olduğu şekil dekorasyonda dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntıdır. Hayalinizde olan klasik salon mobilyaları salonunuzun ölçülerine uyum sağlamadığı takdirde mekân kötü bir görünüme sahip olabilir.

Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için de eviniz için mobilya satın almadan ve ev dekorasyonunu yapmadan önce mutlaka ölçülere dikkat etmeniz gereklidir. Günümüzde klasik mobilya seçenekleri oldukça fazladır. Fakat tüm bu ürünler içerisinden sizin salonunuza ya da oturma odanıza en uygun mobilyayı ve duvar rengini seçerek dekorasyonunuzu tamamlamalısınız.

Ev Dekorasyonu İçin Farklı Fikirler 

Duvar dekorasyonu yaparken en önemli unsur renk seçimidir. Doğru renkler seçildiği takdirde mobilyalarınız daha öne çıkar ve daha canlı görünür. Dekorasyonun en önemli noktası mobilyalarınızı öne çıkaracak şekilde dekorasyon planı yapılmasıdır. Aksesuar tercihi yaparken de mobilyalarınızın boyutuna uygun bir şekilde tercih yapmalısınız. Kapılarınızı ve pencerelerinizin önlerini rahat kullanabilmek adına boş bırakmanız tavsiye edilir. Özellikle pencerelerin ön kısımlarına mobilya konulmamalı ve açma kapama işini engelleyecek ürünleri yerleştirilmekten uzak durmalısınız.

Ev ve mutfak dekorasyonu yaparken aksesuar seçimi konusunda da dikkat etmeniz gerekli diyor. Küçük bir alana sahipsiniz çok fazla aksesuar kullanmak dar bir görünüm ortaya çıkarır. Bu nedenle gereksiz detaylarla evinizin doldurarak aradığınızı daraltmamalı ve gözünüzü yoracak eşyalardan uzak durmanız tavsiye edilir.

 

You may also like

Leave a Comment