Bakırköy IELTS Kursu

by saathaber

Bakırköy IELTS Kursu

IELTS, dünya çapında kullanılan ve birçok şirket tarafından kabul edilen İngilizce  sınavlarından biridir. Bakırköy İngilizce kursu, öğrencilerin bu sınava kolay ve pratik bir şekilde hazırlanmalarını sağlar. Hemen hemen tüm kurumlar tarafından verilen bu dersin süresi  öğrenciden öğrenciye değişmektedir.

Öğrenciler bu dört seviyeli sınava girerek  İngilizce  seviyelerini ölçebilir ve bu sınav sayesinde yurtdışında iş bulabilirler. En iyi İngilizce kursu olarak sizi bu sınava hazırlıyoruz sınava göre dünya çapında 10.000’den fazla kurum personel istihdam etmektedir.

 IELTS Sınavı Neden Yapılır?

IELTS, tüm dünyada gerçekleştirilen uluslararası bir İngilizce  sınavıdır. Belirlenen süre içerisinde öğrenciler dinleme, konuşma, yazma ve okuma aşamalarından oluşan dört farklı testi tamamlayacaktır. Bu sınavı geçen öğrenciler, yurt dışında kolay ve pratik bir şekilde iş bulabilirler.

IELTS Kursu Ne Kadar Sürer?

Kursa göre değişebilir. Bakırköy IELTS kursu süresi, aldığınız eğitim paketine bağlı olarak değişebilir. Bazı dil okulları eğitim süresini 4 ay olarak belirlerken, bazı dil okulları  bu süreyi 100 saat olarak belirlemiştir. İngilizce kursunuzun süresi hakkında daha fazla bilgi almak için ihtiyacınız olan desteği almak için herhangi bir dil okuluyla iletişime geçebilirsiniz.

IELTS sınavı yılda 48 kez yapılır. Öğrenciler ayda dört kez yapılan herhangi bir sınava girebilirler. Bilgisayar tabanlı IELTS sınavları haftada 7 gün, günde 3 kez yapılır. Öğrenciler bilgisayar tabanlı bu sınavlara en az 72 saat önceden kayıt olabilirler. Öğrenciler ayrıca IELTS derslerini alarak  bu sınavlara en verimli şekilde hazırlanabilirler. Flemenkçe kursu ve IELTS kursu için sitemizden hizmet alabilirsiniz.

You may also like

Leave a Comment