Vds Kimler Kiralar?

by saathaber

Vds; bir sunucunun fiziksel donanımının mantıksal olarak bölünmesi sonucu ortaya çıkan her bir sanal sunucuya verilen ad olarak tanımlanmaktadır. Bu sanal sunucuların her birinin kendine ait ayrı ayrı mantıksal dolanın bileşenleri bulunmaktadır. Fiziksel bir sunucunun taşıdığı bütün özellikleri taşımaktadır.

Donanım bağımsızlığı sayesinde yüksek performans göstermektedir. Yükselen trafiğe sahip web siteleri, oyun sunucusu kurmak isteyenler, radyo ve televizyon uygulamaları kurmak isteyenler, büyük ölçekli mail trafiğine sahip olan kurumsal firmalar, vds kiralama işlemini yaparak kendi tasarruflarında istedikleri işlemleri yapabilmektedirler.

Vds Kiralamaya Ne Zaman İhtiyaç Duyulur?

Her web sitesi veya uygulamanın her zaman özel bir sunucuya ihtiyacı yoktur. Vds  hizmeti özel ihtiyaçlar için uygun olmaktadır. Vds istikrarlı ve öngörülebilen yüksek performansa sahiptir. Bu nedenle çok fazla CPU kullanımı veya genel olarak yüksek performans gerektiren projeler için kullanılmaktadır. Vds kiralama işleminden yararlandıysanız Vds size yalnızca CPU gücü sağlamaz aynı zamanda daha yüksek ağ ve G/ç performansı sağlar.

Kısacası Vds kaynağa ihtiyaç duyan uygulamalar için mükemmel bir seçimdir ve bununla sınırlı değildir. Vds kiralama işlemlerine en çok ihtiyaç duyan siteler çok fazla hesaplama yapan uygulamalar, çok sayıda günlük ziyaretçi ve sipariş içeren çevrimiçi mağazalar ve medya siteleri olarak çeşitlenmiştir.

Kendinize ait herhangi bir fiziksel sunucunun bir data Center da barındırma maliyetleri çok yüksekken vds kiralama işlemleri sizi bu yüksek maliyetlerden büyük oranda kurtarmaktadır. Donanım bağımsızlığı sayesinde her türlü uygulamanızdan yüksek performans elde edebilir ve iş sürekliliği olan uygulamalarınızda kolaylık sağlamaktadır.

You may also like

Leave a Comment