IQOS ELEKTRONİK SİGARA

by saathaber

IQOS ELEKTRONİK SİGARA

 İqos marka elektronik sigara bir birinden farklı çeşitleriyle sizlere sunulmaktadır.  Farklı özelliklere sahip olan iqos marka elektronik sigaraların fiyatları da özelliklerine göre değişmektedir. Iqos fiyat listeleri ise cihazın özelliklerine göre ayarlanmaktadır.

İqos marka elektronik sigara, sigara benzeri 3 cm uzunluğundaki Heets alarak adlandırılan tütün çubuklarını 350 ⁰C kadar yakmadan ısıtan ve tütün tadını ortaya çıkartan ve kullanıcılarına sigara benzeri bir deneyim yaşatan e sigara olarak piyasalarda yer alıyor. Sigarada ki yanma olmaması zararlı kimyasalların ortaya çıkmasına engel olur ve buda iqosu normal tütün sigarasından ayıran en büyük özelliği olarak söylenir. PMI yapmış olduğu çalışmalarda IQOS’un tütün sigarası içmeye devam edenlere kıyasla daha az zarar verme potansiyeline sahip olduğunu belirtebiliriz.

İqos Elektronik Sigaranın Faydaları Nedir?

Söz konusu ola bu elektronik sigaranın bir birinden farklı faydaları yer almaktadır. Bunları sırasıyla aşağıda yazalım;

  • Memnuniyeti ve tütün tadı faydası; iqos gerçek tütün tadı ve sigara benzeri tatmin  sağlamak için  HEETS tütün çubuklarını kullanmaktadır.
  • İqos sigara kullandığınız zaman normal sigara fiyatlarından daha az bir maliyete gelecek ve sizin her sene daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olacak
  • Normal sigara içmeye devam etmekten daha az risk taşımaktadır İqos, iqos 3 Duo kullandığınız zaman sağlığınız için sigara içmeye devam etmekten daha az risk oluşturduğunu gösteren kapsamlı ve sağlam klinik kanıta sizlere kanıtlanabilir
  • Bu elektronik sigarayı kullandığınız zaman size ve çevrenizdeki insanlara daha az etkiler. Saçlarda, ellerde ve giysilerde normal sigaradan çok daha az koku meydana getirir. Hatta normal sigara gibi parmaklarınızda leke meydana getirmez. Kapalı bir ortamda kullandığınız zaman hava kalitesini olumsuz olarak herhangi bir etki etmez.

You may also like

Leave a Comment