Ddos Koruma Ne İşe Yarar

by saathaber

Ddos Koruma Ne İşe Yarar

Ddos atma adı ile de bilinen ve günümüzde çok kolay bir şekilde yapılabilen metro ethernet ddos saldırısı oldukça yaygındır. Kurumlar için önemli bir tehdit haline gelen ddos saldırıları sonucunda şirketler ciddi anlamda maddi zarar kaybına uğrarlar. Günümüzde ne yazık ki ddos koruma ile ilgili kolay ve etkili bir çözüm bulunmuyor. Fakat bu saldırının hedefi olma ihtimalini ya da olabilecek bir saldırının yapacağı etkileri en aza indirebilecek bazı yöntemler mevcuttur.

Ddos Atma 

Simetrik internet fiyatları ile ilgili araştırmalar yapanlar ddos koruma ile ilgili de bilgi sahibi olmak istiyor.  Fiber yüksek hızlı internet güvenliğinin sağlanabilmesi açısından konutlardaki cihazların en iyi uygulamalar ile korunmuş ve izlenen bir simetrik internet ağ geçidi ile destekleniyor olması önemlidir. Konutlarda kullanılan cihazların desteklenmesi için kullanılan ağ geçidine fiziksel bir cihaz eklenmesi siber güvenliğin sağlanabilmesi açısından oldukça etkilidir. Daha fazla cpu ve daha iyi bir hafızaya sahip olan bir cihaz kullanılması daha fazla güç harcanması anlamına gelir.

Ancak eklenecek bu cihazla beraber kullanıcılar telefonlarına indirecek oldukları basit bir uygulama ile tüm uyarıları yönetme ve güvenlik seçeneklerini düzenleyebilme imkânına sahip olurlar. Ancak günümüzde kullanıcılar evlerindeki fiziksel cihaz ve kabloları azaltma yoluna gidiyor. Bu durumda ikinci bir çözüm yolu ortaya çıkıyor. Güvenlik yazılımları geçici cihaz içerisinde hâlihazırda mevcut olabilir. Ya da bu yazılımlar daha sonradan eklenebilir. Elbette bu konularda Kendi başınıza bir noktada yeterli olamayabilirsiniz. Bu durumda profesyonel destek almakta fayda vardır.

You may also like

Leave a Comment