Cep Telefonu Ekran Çatlaması 

by saathaber

Cep telefonu ekran çatlaması akıllı telefonlarda sıklıkla karşılaşılan durumlardan biridir. Telefonların yere düşmesi ya da istemsiz şekilde telefona uygulanan baskılar ve sert bir zemine çarpma gibi durumlar sonrasında ekran çatlayabilir. Kullanıcılar tarafından sıklıkla sorulan sorular arasında olan telefon ekranı nasıl tamir edilir? Sorusuna pek çok kişi cevap arıyor.

Telefonunuzun ekranı çatladığı zaman Samsung ekran değişimi yapılması gereken nokta ekran değişiminde uzman ve tecrübeli akıllı telefon teknisyenlerinden destek alınmalıdır. Değişim yapılan teknik servis odası tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmış bir alan olmalıdır. Bununla birlikte bu alan 7/24 güvenlik kameraları ile denetim altında olması gerekir. Ayrıca iphone ses yükseltme işlemi içinde uzman kişilerden destek alınmalıdır.

Ekran Değişimi Fiyatları 

Xiaomi ekran değişimi fiyatları kullanmış olduğunuz telefonun modeline ve markasına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Eğer telefonunuzun ekrana çatladı ise bu durumda mutlaka uzman bir teknik servis ekibinden yardım almalısınız. Ekran çatlaması telefonun garanti kapsamına girmeyen bir durumdur. Ancak telefonunuzu alırken kasko yaptırdıysanız bu durumda bu ücreti kaskodan karşılayabilirsiniz. Kırık ekranda bir telefonun kullanmak son derece riskli ve bir o kadar da tehlikeli bir iştir. Kırık telefon ekranından sızan ışıklar gözlerinizi ciddi anlamda yorar karıncalanma ve batma gibi göz problemleri ile karşı karşıya kalırsınız. Bu tip sorunlar ile karşılaşmamak için mutlaka cihazınızı en kısa sürede tamir ettirmeniz açınızdan son derece faydalı olur.

You may also like

Leave a Comment