Apk Download

by saathaber

Apk dosyaları Android işletim sisteminde uygulamaları kurmaya ve dağıtmaya yarar nokta bununla birlikte bu dosya türü ile Android işletim sisteminde uygulamada yüklenebilir. Bununla birlikte APK dosyalarının bir arşiv dosyası olduğunu söylemek de mümkündür. Bu arşiv içerisinde farklı dosyalar vardır ve bu dosyalar hakkındaki meta verileri de içinde yer alır. Bunun haricindeki ek bilgiler apk  obb dosyalarının doğru bir şekilde çalışmasını sağlar.

Apk Dosya İçeriği

Apk+obb dosyaları Android işletim sisteminin çalışması için gerekli olan tüm unsurları içinde barındırır. Bununla birlikte bir APK dosyasının içinde cihazın yapısı ile uyumlu olarak çalışan yerel kütüphaneler de vardır. Ayrıca görseller gibi kaynaklar da APK dosyalarının içinde yer alır. Elbette bunların çalışması için gerekli yazılımların olduğu dosyalarda APK türünden bir dosya içerisinde mevcuttur. APK dosyalarının içerikleri birbirinden farklılık göstermekle beraber bir Android cihazda çalışması için gerekli olan tüm unsurları içerisinde barındırır.

APK dosyaları Android işletim sistemlerinde bir uygulama ya da oyunun kurulması dağıtımı ve yüklenmesinden sorumlu olan dosya türüdür. Başka bir deyişle APK dosyaları ile Android işletim sistemi olan bir cihaza uygulama yüklemek mümkün olur. APK dosyaları sayesinde Google play’e henüz gelmemiş olan ya da Google Play’de bulunmayan bir uygulamaya ya da oyunu cihazınıza indirebilirsiniz. Elbette APK dosyalarını indirecek olduğunuz sitenin güvenilir bir site olması da son derece önemlidir.

You may also like

Leave a Comment