Ali Gürses

by saathaber

Medyum yorumları yaptıkları işler arasında eğitimin süreci büyük yer tutar. Hocalar her yaptıkları çalışmada yeni bir şey öğrenirler. Gerek kendilerine başvuran kişilerin enerjileri, gerekse yaptıkları çalışmaların detaylarında her zaman öğrenilecek bir şey, edinilecek bir tecrübe bulunur.

Belli ilimler, medyumluk işinin temellerini oluşturmaktadır. Bunlardan en önemlisi olarak gösterilen numeroloji ilmi, hem büyü çalışmalarında hem de büyü bozmada aynı ölçüde önemlidir. Medyum hocalar, yaptıkları işleri doğru şekilde gerçekleştirebilmek için bazı hesaplamalara ihtiyaç duyar. Bu hesaplamaların eksiksiz yapılabilmesi içinse mutlaka numeroloji ilmi konusunda bilgi sahibi olunması gereklidir.

Numeroloji öğrenmesi fazlasıyla zor olan bir ilimdir. Yalnızca belli kişilere sırları aktarılan bu kadim ilim, medyum hocalar tarafından nesilden nesile aktarılır. Gizli tutmak şartıyla, sıradan insanların ulaşamayacağı biçimde aktarılan bilgiler, hem medyum hocanın çalışmalarına hem de büyü yapılan kişinin hayatına doğrudan etki eder. Örneğin, bir vefk yazma işleminde numeroloji hesaplamaları doğru yapılmadığı sürece işlemden sonuç alınamaz.

KAYNAK : Ali Gürses

You may also like

Leave a Comment