Postegro Nedir?

by saathaber

Postegro

Postegro popüler sosyal medya platformu Instagram’da çalışan popüler bir uygulamadır. Geri takip etme olanağı ve gizli takip etme olanağı sağlar. Kişiler bu amaçlarla Postegro ve benzeri uygulamalara giriyorlar. Postegro giriş uygulaması sayesinde takip etmediğiniz gizli Instagram hesaplarını görüntüleyebilirsiniz. Üstelik bu işlemi yalnızca anonim olarak yaparsınız.

Postegro uygulaması çok güzel bir hizmet gibi alan kötü amaçlı satış mağazalarında satış fiyatlarında indirimler bu tür bir uygulama ne kadar güvenilir? Elbette, tam olarak güvenilir bilgiler gözden geçirilir.

Postegro Nedir?

Postegro, LiLi Technologies tarafından sizin ve Instagram’da takip etmediğiniz profilleri görüntülemeniz bir mobil uygulama ve internet sitesidir. Postegro mobil uygulamasına iOS App Store üzerinden, Android ise Google Play Store üzerinden ulaşabiliyor. Ancak internet sitesi bazı zamanlarda hata da verebiliyor.

Web Postegro faydalı bir sistemsel ağdır. Yani bu uygulama sayesin gönderilmelerini istemeyen bir kullanıcı profilindeki hikayeler tüm paylaşımları görebilir. Takip etmediğiniz gizli Instagram profillerini hizmeti veren tek uygulama Postegro değil. Bu tür uygulamalardan pek çok resmi uygulama mağazalarında satıcılar tarafından satılıyor. Gizli profilleri görüntüleyebilecek küçük bir çalışma prensibidir, sonrası ise bir yangın gibi bir alana yayılır.

X adlı kullanıcının görünümünde görünür X kullanıcısını takip eden daha önce Postegro ve bir uygulama kullanmış olması gerekiyor. Yani kullanıcı hizmeti veren uygulama, daha önce kullanmış olan farklı bir kullanıcı tarafından erişilen boyut sunar.

You may also like

Leave a Comment