Regl Ağrısına Ne İyi Gelir?

by saathaber

Regl Ağrısına Ne İyi Gelir?

Regl, kadınların her ay yaşamış olduğu bir tür rahatsızlık olarak ifade edilebilir. Bu süreç her kadının yaş aralığına göre farklı geçmektedir. Rahimin kendisini yenilemesi adına buna vücudun ihtiyacı bulunmaktadır. Regl sancılı bir süreçtir. Özellikle kanama olmadan evvel bir hafta önce çeşitli belirtiler yaşanmaktadır. Örneğin; Kişi baş ağrısı yaşanır, hele migren ya da sinüzit var ise birde buna ek olarak kusmaya başlar. Kusmaya ne iyi gelir? Eğer regl öncesi mide bulantısı yaşıyorsanız. Bunun içinde uygun yöntem tabi ki nane çayı olacaktır.

Sinüzite ne iyi gelir? Eğer regl sancısı sinüzit ağrısını da tetiklemeye başladıysa yapılması gereken bir bu ağrıdan kurtulmak için sadece bir sağlık kuruluşuna yönelmek olacaktır.

Evde Yapılması Uygun Olan Ağrı Kesiciler

Özellikle regl ilk gününde belli bir ağrılar yaşanır. Kadınlar yumurtalıkların çatlaması ve kanama olması için bu sancıya maruz kalırlar. Regl ağrısına ne iyi gelir? Özellikle kanama olmadığı için bu ağrı yaşanmaktadır. Her kadın kendi bedenine göre belli ağrı kesiciler kullanır. Ancak biz genel olarak ağrı kesici etkisi olan yöntemleri belirtebiliriz. Öncelikle kasık bölgesindeki sancı için sıcak su torbası kurtarıcıdır. Sonraki adım ballı şerbet içmek olacaktır. Ballı şerbet vücutta ciddi oranda rahatlık sağlayacaktır. Kas gevşetici ilaç alınabilir. Kasların rahatlamış olması regl sancısını ciddi boyutta rahatlatacaktır.

 

You may also like

Leave a Comment