Medyum Nedir?

by saathaber

Medyum Nedir?

Medyumların en büyük özellikleri insanların enerjisini okumayı ve duygularını anlamayı öğrenip bu işlerinde profesyonel olmalarıdır.  Ayrıca nesneleri ve onlara bağlı duyguları nasıl okuyacaklarını da gayet kolay bir şekilde bilmektedirler. Bu yetenekleri meditasyon ve çeşitli araştırmalar yoluyla geliştirmektedirler. Her medyum hoca güvenilir olmadığından dolayı insanların önerdiği bir medyum hocaya gitmek daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Bir medyum genellikle çevresindeki ruhları duyabilen bir kişi olarak tanımlanır. Bazı medyumlar kendi bedenlerinin dışından gelen sesleri işitirler, bazıları ise onları sözlü düşünceler olarak zihinlerinde duyarlar. Mesajları iletmelerine yardımcı olmak için bir ruh rehberi kullanabilirler. Medyumluk tarzına bağlı olarak, ruhlarla iletişim kurmak için fiziksel nesneleri de kullanabilirler. Garantili medyum hocaları tercih etmek istediğiniz büyü işinde daha olumlu bir sonuç elde etmek için önemlidir.

Bazı medyumlar aura gördüğünü ve ölülerin seslerini duyabildiğini iddia eder. Çevrelerindekilerin enerjisinden derinden etkilenirler. Ayrıca ölümden sonra sesler veya garip sesler duyabilirler. Bu tür özellikler medyumlara özgü olan özelliklerdir. Medyumların yaptıkları büyüleri her insan yapamadığından dolayı her büyü yaparım diyene inanmak doğru olmaz. Çeşitli büyüler ile medyumlar insanlara büyü ve değişik bilgi alma ve bağlantı kurma konusunda genellikle para karşılığında hizmet sunmaktadır. Gerçek medyumlar bu işte profesyonel olduklarından dolayı isteğinizi doğru bir şekilde iletirseniz eksiksiz direk gerçekleştirebilirler. Her medyum hoca bu işte çok iyi olsa da yüzde yüz sonuca ulaşamayabilirsiniz. Papaz büyüsü gibi çeşitli büyüler bu tip işlere örnektir.

 

You may also like

Leave a Comment