Konforlu ve Yumuşak Mobilyalar

by saathaber

Tüm projelerde evinize konfor, işlevsellik ve estetik kazandıran malzemeler mobilyalardır. Mobilyalar ergonomik olmalı, yani rahat ve aynı zamanda refahınızı da arttırmalıdır. Yatak, kanepe, koltuklar, sandalyeler ve yemek masası sağlığınız için kaçırmamanız gereken parçalardan bazılarıdır. Ayrıca gün geçtikçe sağlığınızı korumaya katkı sağlayan unsurlardır. Satın almadan önce denemek ve kendinizi rahat hissetmek çok önemlidir.

Odalarınızı daha davetkar ve sıcak hale getirmek için bunları yumuşak kumaşlarda ve yuvarlak yüzeylerde de bulabilirsiniz. Çünkü bu formlar sizi giyim olarak daha iyi giydirecektir. Farklı ölçüleri seçerseniz evinize dinamizm kazandırırsınız. Ev eşyalarında aşırıya kaçmayın, mobilyalarda da oturabilmeli ve çok rahat olmalısınız.

Dekorasyonda Renk ve Dokular

Turanmall ile rahat ortamlar yaratmak için tekstillerin dokuları kadar renkleri de önemlidir. Bu nedenle toprak tonlarında, bej ve gri tonlarında renkler ve kumaşlar vazgeçilmezdir. İstediğiniz konfor iletmekse, bunu elde etmek için bej, ten rengi veya açık kahverengi ve gri tonlarını seçmek gibisi yoktur. Petrol mavisi, Niagara, lacivert veya lapis lazuli yeşili, orman veya nüanslı köknar gibi daha doygun ve güçlü tonlarla kontrast oluşturabilirsiniz.

Aynı şey kumaşların tonlarında da olur. Bu durumda bej, toprak ve gri renkler kanepe, perde ve kilimlerde daha davetkar bir atmosfer yaratacaktır. Özellikle koltuklar için kadife veya deri gibi dokular kullanabilirsiniz.

Çok sade ve rahat bulursanız, mekanlara daha eğlenceli bir dokunuş katmak isteyebilirsiniz. Yeşil, hardal veya nar şurubu gibi minderlerde geometrik baskıları daha canlı tonlarda kullanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Ayrıca ev dekorasyon ve diğer işler için Turanmall’dan hizmet alabilirisiniz.

You may also like

Leave a Comment