İmplant Diş Fiyatları 

by saathaber

İmplant diş fiyatları bu tedaviyi yaptırmak isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. İmplant diş fiyatları diğer diş tedavisi yöntemlerine oranla biraz daha yüksek olsa da uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği için uzun vadede oldukça ekonomiktir.

İmplant diş fiyatları hekiminizin uygulayacağı tedavi yöntemine ve hastanenin fiyat listesine bağlı olarak değişir.

İmplant Nasıl Uygulanır? 

İmplant uygulamasında öncelikle hastaya lokal anestezi verilir. Tedavi öncesinde ayrıntılı muayene ve röntgen istenir. Çene kemiklerinin ve diğer dişlerin ölçüsü hekim tarafından alınır. İmplant protezlerin çene kemiğine yerleştirilmesi için 2 seçenek mevcuttur. Tek aşamalı seçenekte implant protezlerin yerleştirilmesinden sonra geçici başlık takılır. İkincisinde ise implantın yerleştirilmesinin ardından üzeri diş eti ile kapatılır. Daha sonrasında bu kısım iyileşmeye bırakılır. İyileşme süreci tamamlandıktan sonra protezler yuvaya takılır. Herkes seçenekte de çene kemiğini geçici bir köprü yerleştirilir. İyileşme süreci üst çene için 6 alt çene için ise 3 aydır. İmplant protez ile hasta güvenle yemek yiyebilir.

İmplant tedavi süreci tamamlandıktan sonra hasta yaşam kalitesinin arttığını fark eder. İmplant tedavisi günümüzde özel hastaneler klinikler ve devlet hastanelerinde uzman diş hekimleri tarafından yapılabiliyor. Fiyatlar için hastalar tedavi görecekleri merkez ile görüşme sağlayabilir. Bu nedenle hastalar implant fiyatları ile ilgili net bilgiyi hekimlerinden ya da işlemi yaptıracak oldukları hastanelerden öğrenebilirler.

 

You may also like

Leave a Comment