Ginseng Serum

by saathaber

Ginseng Serum

Ginseng Serum, içerisinde barındırdığı yoğun ginseng özü sayesinde cildin kan dolaşımını artırarak, çok daha canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü elde edilmesini sağlamaktadır. Ginseng serum, cildi yatıştıran, kırışıklık oluşumunu engelleyen, genç bir görünüm kazanılmasını sağlayan ginseng özünü bünyesinde tutan yaşlanma karşıtı bir cilt bakım ürünüdür.

Ginseng serum içerisinde, kırmızı ginseng özü, camellia sinensis yaprağı özü, canola yağı, panax ginseng çekirdeği yağı gibi bileşen maddeler bulundurmaktadır. Bu maddeler serum içerisinde bir araya geldiği zaman Leke Kremi, C Vitamini Serum ve Retinol Serum prensibiyle çalışarak cildin hücre yenilenmesine doğrudan etki etmektedir.

 

Ginseng Serum Ne İşe Yarar?

Ginseng serum damlalıklı şişelerde veya kapsüller halinde karşımıza çıkmaktadır.

Ginseng Serum;

  • Cilt yüzeyinde bir bariyer oluşturarak oluşacak yeni hasarları minimum düzeye indirmektedir.
  • Yaş almaya bağlı olarak cilt üzerinde meydana gelen kırışıklık oluşumlarına savaş açarak çok daha genç ve sağlıklı bir cilt görünümü elde edilmesini sağlamaktadır.
  • Yara izleri, sivilce ve güneş lekelerine karşı savaşarak bu problemlerin çok daha hızlı bir şekilde iyileşmesine katkı sağlamaktadır.
  • Cilt üzerinde özellikle dudak ve burun kenarları gibi güneş ışığını daha az alan bölgelerde meydana gelen renk eşitsizliklerini nötralize ederek sağlıklı bir görünüm elde edilmesine yardımcı olmaktadır.
  • Ginseng serum ayrıca cildin kan dolaşımını artırarak canlı, sağlıklı ve genç bir görünüm kazanılmasına doğrudan etki etmektedir.

You may also like

Leave a Comment