Epoksi Zemin

by saathaber

Epoksi Zemin

Epoksi zemin özellikle sektörde en fazla tercih edilen yalıtım malzemesi olarak kabul edilmektedir. Epoksi zeminin yapısı oldukça fazla gelişmiş kimyasal maddelerden yer almaktadır. Bu sebepten dolayı yapısında kaliteli kimyasal maddeler bulunur. Bunun yanı sıra sağlık açısından kesinlikle bir zararı, sakıncası yoktur. Epoksi zemin kaplama tamamen uzun ömürlü olması ile tercih edilir. Tasarrufludur. Maaliyet açısından sizleri pek zorlamaz. Genellikle ofislere, apartmanlarda ve sitelerde tercih edilir. Bulunduğu alanlara estetik ve hoş bir görünüm kazandırması ile bilinir. Dekoratif açısından oldukça fazla renk skalası yer almaktadır. İzolasyon özelliği  bulunur. Yer alacağı alanda herhangi bir kırık ya da çatlak alan söz konusu ise bu alanları tamamı ile doldurmak da önemli bir rol oynar. Bunun yanı sıra çukur ve çıkıntı bölgelerini tamamen kapatır dümdüz bir bölgenin oluşmasına zemin hazırlar.

Mikrobeton

Mikrobeton özellikle ifade edilmesi gerekmektedir ki beton görünüme sahiptir. Okullarda, iş yerlerinde, şirketlerde, otellerde estetik ve hoş görünüm kazandırdığından dolayı oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra hem lekesiz hem de hijyenik bir yüzey oluşturduğu için banyolar ve mutfaklar için vazgeçilmez bir seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra mikrobeton çimento yapısına sahiptir. Gıda üretim firmalarında da olukça fazla tercih edildiğinden dolayı sağlığa faydalıdır

Mikrobeton Zemin

Mikrobeton zemin sağlığa yararlı olması ile bilinir. Bunun yanı sıra otellerde, okullarda oldukça fazla tercih edilmektedir.

You may also like

Leave a Comment