Dolandırıcı Medyumlar

by saathaber

Medyumlar arasında hem güvenilir olanlar hem de sahte olanlar bulunur. Dolandırıcı medyumlar, insanların duygu ve düşüncelerini kendi kötü niyetleri için kullanan kişilerdir. Bu işi dolandırıcı olarak yaptıklarından dolayı kesinlikle burada gerçek bir medyum gibi hareket edemezler. Bundan dolayı insanlar gerçek bir medyuma gitmek ve dertlerine derman bulmak isterler.

Güvenilir bir medyumun pek çok özelliği vardır. Bunlardan bir tanesi de büyü yapmaktır. Medyumlar kolay bir şekilde büyü yapabilir ancak bunu başarmak için yıllarını vermişlerdir. Gerçek medyumlar tarafından yapılan büyülerden bazıları:

  • Geri Getirme Büyüsü: İnsanlar zaman zaman bir yere giderler ve ayrılırlar. Bu durumda onlara geri getirme büyüsü yapılır. Geri dönme noktasındaki inatları da ancak bu şekilde kırılabilir.
  • Aşık Etme Büyüsü: 2 taraflı olarak yapılabilen büyüdür. Aşık etme büyüsündeki amaç sizi bir başkasına veya başkasını size aşık etmektir. Bu işin sonunda ise evlilik vardır.
  • Boşanma Büyüsü: Sahte medyum hocalar tarafından yapılamayan büyülerden bir tanesidir. Boşanma büyüsünü kıskanç bir 3. taraf isteyebileceği gibi aynı zamanda çiftlerden bir tanesi de isteyebilir.
  • İkna Etme Büyüsü: Razı etme büyüsü olarak da bilinir. Kimi zaman arkadaşları kimi zaman ise aile bireylerinden bir tanesini razı etmek için yapılır. İşin yapılmasındaki gerçek neden insanları kısa süre içerisinde bir şeye razı etmektir.

Bunun gibi farklı büyüler yapabilen gerçek medyum hocalar ile birlikte sizler de çalışmalar yapabilirsiniz. Üstelik gerçek medyumlar tarafından yapılan büyü işlemlerinde yüksek başarı söz konusudur.

KAYNAK : sahtekar medyumlar

You may also like

Leave a Comment