CAMİ AVİZELERİNİN MONTAJI VE TAŞIMASI

by saathaber

CAMİ AVİZELERİNİN MONTAJI VE TAŞIMASI

Cami avizeleri dekoratif oldukları kadar aynı zamanda kaliteli ve işlevsel olarak sağlam olması gerekir. Çünkü camilerin avizeleri gayet ağır ve büyük ürünler olduğu için yerine montajları gayet zor ve zahmetli olan bir durumdur. Avizeler çok sık çıkartılıp takılacak bir şey değil. Bundan dolayı da camilerin avizeleri tercih edilirken uzun seneler boyunca kullanıma uygun olan sağlam ve kaliteli bir avize seçimi yapılması gerekir.

Avizelerin montajı kesinlikle profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Gayet büyük boyutlarda ve ağır olan cami avizeleri iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınarak cami içerisine monte edilmesi gerek. Montaj kesinlikle rastgele yapılmamalı. Çünkü hayatı önem taşıyan bir işlemdir. Bundan dolayı da profesyonel kişiler tarafından hizmet alınmalıdır. Üretici olan firmaların bünyesinde profesyonel montajı yapan kişiler bulunmaktadır.

Camilerin İçin Dekoratif Avize Modelleri Nasıl Olmalı?

Cami avize modelleri çok geniş seçenekleri ile satışa sunuluyor. Cami avizeleri satışa sunulurken avizenin süslemelerinden elektrik bağlantılarına kadar bütün noktalarına dikkat edilip tercih edilmesi gerekiyor. Camilere avize seçimi yapılırken en çok dikkat edilmesi gerekenler arasında avizenin elektrik bağlantılarıdır. Avizelerin kabloları ampul, ampul yuvası gibi bölmelerin tehlike arz etmeyecek yapıda ve uzun seneler kullanıma uygun olması gerekmektedir. Cami avizeleri sadece bir aydınlatma aracı değil aynı zamanda caminin iç bütünlüğünü de sağlamayan ürünler olarak bilinmektedir.

You may also like

Leave a Comment