Bursa Gezilecek Yerler

by saathaber

Türkiye’nin gözde şehirlerinden birisi olan Bursa şehri turistik yerleri bahçeleri, evleri, semtleri  ve buram buram tarih kokan mekânlarıyla mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir. Bursa en etkileyici şehirlerden bir tanesidir. Bursa ili Türkiye’nin en kalabalık 4. Şehridir. 2021 yılıyla birlikte 3 milyondan fazla nüfusa sahip, Marmara bölgesinde yer alır.  Hatta Marmara’nın en gözde şehirlerindendir. Bursa ili ilçeleriyle bile ilgi çekici olup yaşanıla bilirlik açısından Dünya’da 28. Sırada yer almaktadır. Yaz mevsiminde turist sayısı çok fazla olduğu gibi kış aylarında da tercih edilen yerlerdendir. Kış aylarında Uludağ kayak merkezi ile dikkat çeken Bursa kışın da tatil için tercih edilen bir ilimizdir. Bursa haber ile şehir hakkında tüm haberleri öğrenebilirsiniz.

Bursa’da Gidilmesi Gereken Yerler?

Bursa’ya tatile gitmek veya gezmek, görmek, eğlenmek için gidenlerin kalabileceği yerler arasında bir sürü otel ve misafirhaneler bulunmaktadır. Bunları siteler üzerinden bulabilirsiniz.  Bursa haberleri için siteye giriş yaparak dilediğiniz haberlere erişim sağlayabilirsiniz. Bursa’da tarihi kokan yerler arasında Ulu Cami, Yeşil Cami, Kozahan, Yeşil Türbe tercih edilebilen yerlerdendir.

Eğer hayvan severseniz Bursa’da mutlaka hayvanat bahçesini görmeniz gerekecektir. Orada çeşit çeşit hayvanlar vardır. Bursa sanat ve kültür açısından da oldukça zengindir. Örneğin Bursa kent müzesi, tophane saat kulesi… Gibi yüzlerce zenginliğe sahiptir. Bursa haberlerini internet üzerinden takip edebilirsiniz.

You may also like

Leave a Comment