Bayilik Almanın Avantajları

by saathaber

Bayilik Almanın Avantajları

Parça kontör satabilmek için bayilik veren operatör firmalarına üye olmalısınız. Bayisi olmak istediğiniz firmanın bayilik formunu doldurmak gereklidir. Başvurunuz onaylandığında bayiliğini aldığınız firmaya, satış yapabilmek için satacağınız parça kontörler adına bakiye düşünmeli ve firmaya belirlenen miktarda ödeme yapmalısınız. Bunu yaptıktan sonra kolayca parça kontör alarak firma adına satış yapabileceksinizdir.

Ayrıca parça kontör bayiliği aldığınızda sadece parça kontör satmakla kalmayıp aynı zaman da GSM firmalarının kullanıcılara sağladığı belli başlı iletişim paketlerini de satma fırsatını bulabilirsiniz. Ayrıca birçok parça kontör temini yapan ve bayilik veren firma bayilik verirken ücret konusunda bayilerine indirimde yapmaktadır. Parça kontör satışı yapan ve bayilik veren şirketler, GSM operatörlerine bağlı olarak çalışmamaktadırlar.

Parça Kontör Bayiliği Kar Oranı Nedir?

Parça kontör satışı kar amacı güden işletmelerdir. Yapılan işlemlerin sonucunda kar marjı koyarak işlemlerin yürütülmesi sağlanır. Özellikle var olan dükkânınıza alacağınız toptan kontör bayiliği ile her işlem başına en az bir lira, en çok dokuz lira kazanç sağlayarak kendinize karlı bir iş yapmış olursunuz. Her firma gün içerisinde ne kadar çok parça kontör satarsa o kadar çok kar elde etme fırsatını yakalamış olur. Gün sonunda satışını yaptığınız parça kontörün fiyat miktarına göre ise karınız da doğru orantılı olarak artış olacaktır. Ayrıca kontör bayiliği son dönemlerin en çok tercih edilen iş alanlarında biri olmuştur.

You may also like

Leave a Comment