Afrika örgüsü ile Tarz Saç Modeli

by saathaber

Afrika örgüsü ile Tarz Saç Modeli

Afrika örgüsü ile birlikte en tarz ve en hoş görünümde saç modelini elde etmek mümkündür. Afrika örgüleri yapılırken saça sentetik saç eklendiği için saçın boyutu da daha uzun hale gelebilir. Kısa veya uzun saç fark etmeksizin pek çok kişi dilediği zaman bu modelleri tercih edebilir. Bakımı da oldukça kolay olan Afrika örgülerinin normal saçını yıkandığı şekilde yıkamak mümkündür. Aynı zamanda yıkadıktan sonra saç kremi kullanmaya da gerek kalmaz.

Afro dalgası ile de yine aynı şekilde yapılan bu Afrika örgüleri ile elde edilen dalgalı saç modelleri mümkündür. Dalgaları yapılırken kaynak gibi saçın dibinden itibaren saç eklenerek gerçekleştirilir. Örgü işlemi bitirdikten sonra Afra dalgası işlemi tamamlanır. Görünüm olarak da oldukça hoş olan bu modeller istenilen boyutta kişinin isteği doğrultusunda yapılabilir.

Cornrows Neden Tercih Edilir?

Cornrows modelleri özellikle örgü tarzı ve Afrika tarzı seven kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir saç modelidir. Saç modelleri Afrika örgüsü şeklinde yapıldığı için görünüm olarak da oldukça hoştur. Afrika örgüsü şeklinde yapılırken sentetik saç elde edilmesi ve yapılması ile elde edilen bu modeller oldukça hoş görünümdedir. Cornrows özellikle son yıllarda daha da trend hale gelen ve bakımı da kolay olan bir modeldir. Bu tarz Afrika örgüleri ile birlikte her zaman tercih edilerek o farklı bir görünüm elde etmek mümkündür.

Afrika örgüleri ve Afra dalgaların kişinin çok daha tarz görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda özellikle hip hop ya da spor tarzı seven kişilerin tercih ettiği modellerdir. Dünyada ise pek çok popüler rap sanatçılarının tercih ettiği atık örgüleri her zaman tercih edilebilir. Bir aydan 3-4 aya kadar bu modeller her zaman tercih edilebilir.

You may also like

Leave a Comment