Ateş Kehribar Tesbih

by saathaber

Özellikle erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan ateş kehribar tesbih taşlarında birçok özellik bulunur. Kehribar taşları her ne kadar süs eşyası aksesuarlarda kullanılsa da en sık bilinen alanı kehribar tesbih modellerinde bulunur. Erkeklerin en çok sevdiği aksesuarlardan biri olan kehribar tesbihler genellikle kırmızı renkte olsa da sarı, yeşil, mavi, lacivert, siyah ve mor renklerde de üretilmektedir. Göz kamaştırıcı tasarımlar ile üretilen kehribar taşları tesbihlerin yanı sıra erkek gümüş yüzük modellerinin üzerinde de bulunabiliyor. Yuvarlık, oval ve beyzi kesimlerde yapılan taşlardan yapılan kehribar tesbihler günümüzde hemen hemen çoğu erkek tarafından, şık kıyafetlerin yanında aksesuar olarak kullanılmaktadır.

Kehribar Tesbihlerin Özellikleri Ve Modelleri

Kehribar taşlarından yapılan tesbihlerin, kullanan kişiler tarafından bilinen  birçok olumlu özellikleri bulunur. Örneğin erkek  gümüş bileklik gibi aksesuarların negatif enerjiyi alarak pozitif enerji verdiği bilinir. Kehribar taşından yapılan tesbihlerin ise insan üzerinde özellikle kış aylarında kullanıldığında soğuk algınlığına iyi geldiği ve enfeksiyonlara karşı oldukça etkili olduğu açıklanmıştır. Birçok tesbih modellerinin bulunduğu kehribar taşları içeriğinde hidrojen, asit, karbon ve oksijen barındırır.

Bazı ruh hastalıklarına da iyi geldiği bilinen kehribar taşı ayrıca renk değiştirme özelliği ile bilinir. Dışarıdan bakıldığında çok asıl görünen kehribar taşlı tesbihler kullanan kişilerin şıklığına şıklık katarken aynı zamanda birçok rahatsızlığa iyi gelerek kullanan kişiyi enfeksiyonel hastalıklardan uzak tutmaya yardımcı olur.

You may also like

Leave a Comment