Knight Online Gb

by saathaber

Knight Online Gb

Knight online gb oyun içinde kullanılabilecek knight online gold bar kısaltması olarak karşımıza çıkmaktadır. Knight online oyununun içerisinde 1 GB’in eş değeri 100 milyon coinse denk gelmektedir. Knight online GB nedir sorusunun kısaca cevabı ancak bu şekilde anlatılabilir. Oyun içerisindeki pazarda yüksek item alışverişlerinde kullanılacak olan GB en ucuz şekilde belli platformlarda yer almaktadır. Ancak güvenmediğiniz platformlardan alım işlemleri yapmayınız.

Yine buna ek olarak oyun içi pazarda elde etmiş olduğunuz gold barların ise yüksek miktarlarda satışını yapabilirsiniz. Bu oyunun size sunmuş olduğu alternatiflerdir. Ancak dikkatli olmak gerekmektedir. Sosyal ağlar üzerinden alımlar ve satımlar dikkatli olarak yürütülmesi gereken süreçlerdir.

Knight Online Gb Nasıl Satılır?

Knight online gold bar satışı için knight online gb sayfasına girilir. Oynadığınız ve knight gb satmak istediğiniz serverde miktarlarda belirlenir ve bize sat butonu tıklanır. Açılan sayfada karakter isminiz yazılır ve devam et butonu tıklanır. Canlı destekten teslim alacağınız karakter ismini duyduktan sonra bakiyeniz tanımlanacaktır. Ancak gold bar teslimatı sabah 9 ile gece 02 arasında yapıldığından bazı durumlarda beklemeniz gerekebilir.

Teslimat işlemleri de trade üzerinden yapıldığından Pazar kurmanızı gerek kalmadan beklemeniz yeterli olacaktır. Aşamaları bu şekilde olan knight online gold bar satma işlemi aslında oldukça kolaydır. Kullanıcıyı yormayan bu işlemler oyun severler tarafından da tam not almıştır.

 

You may also like

Leave a Comment