Medyumlar Hakkında

by saathaber

Güvenilir Medyumlar genel anlamda insanların ölen yakınları ile haberleşmelerini sağlamak adına ruhlarla bağlantı kurarlar. Fakat 21. yüzyılda medyumlardan istenen şey işin daha çok büyü tarafıdır. İnsanlar kendi başlarına yapamadıkları şeyleri çaresiz kaldıkları durumlarda büyü yöntemiyle çözüme kavuşturmayı umarlar. Bu tip durumlarda medyumlardan yardım alırlar. Bu durumları bir kaç örnek ile anlatacak olursak ;

Sevdiği kadından ya da adamdan ayrılan biri bu durumu ne yaparsa yapsın kendi başına çözemediği bir durumda bir medyumdan büyü yardımı ile bu işi çözmesini ister.

Eşiyle sorun yaşayan ve eşinden sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet gören biri bunu kendi yöntemleri ile başaramadığı takdirde boşanmakta istemiyorsa bunun için eşine büyü yaparak kendi istediği gibi bir insan olmasını ister ve bunun için bir medyumdan yardım alır.

Hayatınızda size yapılmış ve unutamayacağınız bir yanlış varsa bunun intikamını kendi çabalarınızla alamıyorsanız bir medyumdan yardım alıp bu kişilere kara büyü yapmasını isteyebilirsiniz.

Evlenmiyorsunuz ve kısmetiniz kapalı 2-3 kere nişan atmışsınız hayatınıza giren erkekler sürekli size yara verip hayatınızdan çıkmışlar, bu durumun düzelmesi içinde bir medyumdan yardım talep edebilir bu sayede evliliğe adım atabilirsiniz.

Bu ve daha saymaya sayfaların yetmeyeceği durumlarda insanlar medyumlardan yardım isterler.

KAYNAK: Medyum Ali Gürses

You may also like

Leave a Comment