Kontör Bayiliği Şartları Nelerdir?

by saathaber

Kontör Bayiliği Şartları Nelerdir?

Kontör bayilik sahibi olmak gibi bir niyetiniz var ise bunun için bir iş yerine sahip olmanız gerekir ve vergiye tabi olmanız gereklidir. Bundan sonra ise yapacağınız tek şey istediğiniz bir kontör ana firmasına bayilik başvuru talebinde bulunarak kontör bayiliğini alarak satış yapabilirsiniz.

Bayilik başvurusunda bulunurken herhangi kontör bayiliği için bir ücret ödemesi olmamaktadır. Bayilik başvurusu yapıldıktan sonra ise firmanın başvuruyu inceleyip onaylanmasını beklemeniz gerekecektir.  Kontör bayiliği başvurusu için başka herhangi bir işleme gerek kalmadan da başvuru yapacağınız firmanın Web sayfalarına bakarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kontör Bayiliği Almak İçin Ne Yapılmalıdır?

Parça kontör yükleme diğer ismi ile TL yükleme ya da paket yükleme bayiliği almak artık zor değildir. Kontör bayiliği almak istediğiniz firmanın, formunu doldurduğunuz zaman sadece başvurunun yeterli olması ve onaylanması dışında yapmanız gereken bir işlem bulunmamaktadır. Türkiye’nin her yerinde olup, ne iş ile uğraşırsanız uğraşın toptan kontör bayiliği almanız artık çok kolaydır.

Kontör bayiliği için olması gereken en önemli durumlardan birisi, bayilik almak istediğiniz dükkânınızın işlek bir yerde olmasıdır. Kontör bayiliğiniz onay aldığı zaman internet üzerinden firmaya paket yükleme, paket sorgulama veya parça kontör bayiliği yükleme işlemi için yükleme yapabilir ve oran ne kadar ise ödeme yapılmaktadır. Bu ödemeden sonra, firma da satış yapacağınız sisteme yapmış olduğunuz ödeme kadar size kullanabileceğiniz kadar bakiye açmaktadır, açılan bakiye kadar yükleme yapar ve ücretini yükleyen kişilerden alabilirsiniz.

Siz de yukarıda bahsedilen dükkanlardan birine sahipseniz ve kontör bayiliği yapma fikri aklınıza takıldıysa, ücretsiz bayilik veren bir firma ile şansınızı denemekten çekinmeyiniz. İnanın ek gelir elde ederek kazanç sağlayabilirsiniz.

 

You may also like

Leave a Comment