En İyi Tesettür Elbise Önerileri 

by saathaber

Tesettür elbise modelleri birçok farklı alanda kullanılmak üzere tasarlanmış olan kullanımı rahat ve kombini kolay bir şekilde yapılabilen ürünlerdir. Tesettür elbise modeli seçerken öncelikle kullanılacak olduğunuz alana ve vücut tipinize dikkat etmeniz gerekiyor. Enine çizgili tesettür elbiseler sizi olduğundan daha kilolu göstereceği için hafif kilolu olan kadınların bu tür eline çizgili elbise modellerinden uzak durmaları önerilir.

Dikey çizgili tesettür elbise modelleri size daha fit gösterir. Bununla birlikte yaz aylarında tercih edeceğiniz tesettür elbiseleri açık renklerden yana seçmeniz yaz aylarında sıcak havadan bunu almanızın önüne geçer. Ayrıca yaz aylarında genellikle çiçek desenli ve müslin kumaşlardan üretilmiş elbise modellerinden yana tercih yapılıyor.

Tesettür Elbise Kombini 

Tesettür elbise kolayca kombin yapılabilecek tek parça ve uyumlu ürünlerdir. Tesettür elbiseler yakadan giyme olabileceği gibi yandan arkadan ya da önden fermuarlı olarak da üretimi yapılıyor noktaya yazlık bir tesettür elbise modelini günlük kullanımda tercih edeceksiniz spor bir çanta ve spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca beyaz müslin kumaş bir tesettür elbiseyi hasır sandaletler ve hasır çantalar ile tamamlayarak mevsime uyum sağlayabilirsiniz. Son yıllarda tesettür elbiseler fötr şapkalar kullanılarak kombini edilebiliyor. Elbisenize uygun bir hasır ya da kumaş şapka tercih ederek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Tesettür elbise modelleri her bütçeye ve her zevke hitap edebilen giysilerdir.

You may also like

Leave a Comment