rise online gold bar

by saathaber

Oyuna başlarken iki temel ırktan birini seçmeniz gerekiyor. Protean ve lunaskar.
eski KO oyuncularının hatırladığı şekli ile (Elmorad ve Karus) ırklarından birini seçmeniz gerekiyor.
Oyun beta sürümünde olduğu için 70 lvl ve itemle başlıyorsunuz.

Bu iki krallık amansız bir savaş içinde. Size düşen tarafınızı seçip kralliginizin galip gelmesi için savaşmak.
Deneyimlediğim kadarı ile oyun Knight Online’i oldukça anımsatıyor. Öyle ki NPC yerleri, ana spawn noktaları grafik olarak farklı, konum olarak birebir aynı durumda. KO’dan farklı olarak oyuna meslekler eklenmiş. Tam olarak nasıl işlediğini anliyamasam da Black Desert Online oyunundaki mesleklerle neredeyse aynı diyebilirim. Kozmetikleri, oyuna binek eklemeleri çok hoşuma gitti. Oyunun grafikleri çok ahım şahım değil. Optimasyon sorunları var. Full ayarlarda FPS düşmesi yaşanıyor. Orta ayarlarda ise karakteri seçmek zorlaşıyor.
Haritalar, karakterler, bosslar, savaş alanlarındaki yaratıklar hemen hemen KO’ya benziyor. Kısaca oyunun geleceği var mı bilemem zira benim düşüncem çıkış tarihinde sağlam telif yiyeceği yönünde ama oynanır mı, şahsen çıkış tarihinde telif yiyip kapanmazsa saatlerimi gömeceğim.

Oyun güzel ve hataların giderilmesi gerekiyor. Tabii bu da beta sürecinde muhtemelen halledilecek. P2W olmadığı takdirde sağlam bir kitleye sahip olur. Fakat böyle büyük bir yapıma yatırım yapilmisken daha özgün bir oyun efsane olurdu. Rise Online GB, hayat ofline demeye başlayacağımız günler yakındır. Geliyor gelmekte olan

You may also like

Leave a Comment