Neden Yetkili Servis?

by saathaber

Neden Yetkili Servis?

Evinizde kullandığınız beyaz eşyalarınızın, klima ve kombilerinizin tamire ihtiyaç duyması halinde Bosch servisi ile iletişime geçebilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Çağrı merkezi yetkililerine gerekli bilgiler verdiğinizde adresinize gelen profesyonel ve eğitimli teknik servis ekibi yerinde ön inceleme yapacaktır. Ancak bazı arızaların yerinde giderilmesi pek mümkün olmayabiliyor.

Bu tür durumlarda adresinizden bozuk olan eşyanız alınır ve Arçelik servisi tarafından gerekli bakım ve onarımları yapılarak tekrardan adresinize teslimi sağlanır. Kullandığınız eşyanızın garantisi devam ediyorsa yetkili servis tarafından hizmet alındığı için garanti bozulmaz ve garanti kapsamında tamiri yapılır. Yetkisi olmayan teknik servisler tarafından yapılan bakım ve onarımlar garantinin geçerliliğini sonlandırır.

Teknik Servis Hizmetleri

Vaillant servisi hizmeti almak istediğinizde bozulmuş kombi, klima veya diğer beyaz eşyalarınız için yetkili servis ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Sorun bildirdikten sonra firma size yetkili servis elemanlarını gönderir ve bozulmuş olan eşyanın ön incelemesini gerçekleştirir. Problemlerin çözümleri genellikle aynı gün içinde yapılırken daha büyük bir sorun yaşanması halinde eşyanın yetkili servis firmasınca götürülmesi icap edebilir.

Demirdöküm servisi çalışanları garanti kapsamında olan ve olmayan tüm beyaz eşyaları ve kombileri, klimaları gerek yerinde gerekse de firmaya götürerek bakım, tamir ya da değişimini gerçekleştirir. Böylece çok fazla beklemeden eşyalarınızı ilk günkü sağlamlığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz ve orijinal parça değişimi ile sorunsuz bir kullanım elde edebilirsiniz.

 

You may also like

Leave a Comment